Maarit Suojansalo

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Laurea Ammattikorkeakoulusta 2006. Olen koko tähänastisen työurani tehnyt tuki- ja liikuntaelinongelmien sekä neurologisten-, että pitkäaikaissairausten  parissa. Olen vuosien saatossa käynyt useita kymmeniä tuki- ja liikuntaelinfysioterapian lisäkoulutuksia. Long covid- fysioterapian koulutuksen kävin vuonna 2022 ja viimeisimpänä Stecco faskiamanipulaatio koulutuksen 2023. Leukanivel- ja purentaelinfysioterapian koulutuksen kävin vuonna 2013, jonka jälkeen olen hoitanut erilaisia purentaan liittyviä ongelmia leukanivelen toimintahäiriöistä purentalihasten kipuihin. 

Olen tehnyt useiden vuosien ajan fysioterapian kotikäyntejä. Olen tehnyt muun muassa Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, veteraanikuntoutusta sekä erilaisia kaupunkien maksusitoumuksia. Näiden johdosta olen saanut laajaa kokemusta erilaisista toimintakyvyn haasteista ja olen pystynyt tukemaan ihmisten selviytymistä paremmin kotiympäristössä. 

Terapiatyössä minulle on tärkeintä, että asiakas saisi mahdollisimman nopean avun kipuihin ja ongelmiin. Tuon takia käytän työssä mielelläni erilaisia manuaalisia tekniikoita, joilla oireita saadaan nopeasti helpotettua. Terapeuttinen harjoittelu ja kotiharjoitteet ovat tärkeitä terapiajakson aikana ja sen jälkeen, jotta ongelmien uusiutuminen voitaisiin välttää. Harjoitteiden ohjaamiseen minulla onkin vahva osaaminen liikunnanohjaaja koulutukseni vuoksi. Olen käynyt myös pilatesohjaaja koulutuksen 2016 ja vuosien saatossa olen ohjannut monenlaisia kuntoliikunta- ja terapiayhmiä. 


Maaritin asiakkaat suosittelevat

" Kävin Maarit Suojansalolla ensimmäistä kertaa ja oli ihan loistava käynti. Erittäin mukava ja osaava henkilö. Käsittely oli paras mitä tähän asti kokenut. Suosittelen!"